«Ένα ενιαίο εισιτήριο στα μέσα αστικής μεταφοράς της Θεσσαλονίκης»

Παλαιστής: Το Ηλεκτρονικό Εισιτήριο θα περιορίσει σε σημαντικό βαθμό την εισιτηριοδιαφυγή


ΕΛΛΑΔΑ
17:16
23/07/2014
«Ένα ενιαίο εισιτήριο στα μέσα αστικής μεταφοράς της Θεσσαλονίκης»
1
loading

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ), Γιάννης Παλαιστής, παρέδωσε το αποτέλεσμα της διερεύνησης που ολοκλήρωσε για το Ενιαίο και Ευφυές Σύστημα Κομίστρου (Ηλεκτρονικό Εισιτήριο) στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Η κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσει η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι προς ένα ενιαίο εισιτήριο για όλα τα μέσα αστικής μεταφοράς, ειδικότερα μετά την έναρξη λειτουργίας του Μετρό» είπε και ανέφερε ότι το μέτρο θα περιορίσει σε σημαντικό βαθμό την εισιτηριοδιαφυγή.

Επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΑΣΘ ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Θεσσαλονίκης, που αποτελεί το πλέον πρόσφατο στρατηγικό κείμενο για τις αστικές μεταφορές και του παρέδωσε την προκαταρκτική μελέτη σκοπιμότητας, που εκπόνησε το ΣΑΣΘ για την ένταξη δικτύου τραμ στην πόλη της Θεσσαλονίκης ως συμπληρωματικού μέσου στο μετρό, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ECOTALE.

Ο κ. Τζιτζικώστας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προκαταρκτική μελέτη σκοπιμότητας για την ένταξη δικτύου τραμ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ως συμπληρωματικό μέσο προς το μετρό και ανέφερε πως η ωρίμανση του έργου θα πρέπει να γίνει άμεσα, με στόχο να διεκδικηθούν πόροι για χρηματοδότηση από τη νέα προγραμματική περίοδο 2014 - 2020.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar johnkas

    Μιλαμε γισ χοντρο δουλεμα!!!!< «Η κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσει η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι προς ένα ενιαίο εισιτήριο για όλα τα μέσα αστικής μεταφοράς, ειδικότερα μετά την έναρξη λειτουργίας του Μετρό»> η θεσ/νικη εχει μονο λεωφορεια και ...ταξι. ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ και το μετρο θα εχουν ενα ενιαιο εισιτηριο!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει