Στον τραγικό θάνατο που βρήκε ο Σήφης Βαρυλάκης εστίασε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του θύματος Αναστάσιος Δέδες τονίζοντας πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Μιλώντας στο Mega τόνισε πως δύο βίντεο, που θα ενσωματωθούν στη δικογραφία, ίσως και να κρύβουν το μυστικό του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

O ειδικός πραγματογνώμονας και ιατροδικαστής που έχει ορίσει η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη πραγματοποιούν αυτοψία στο φουσκωτό, έβγαλαν φωτογραφίες και ερεύνησαν εξονυχιστικά κάθε στοιχείο.

Σύμφωνα με τον Αναστάσιο Δέδε, δικαστικό πραγματογνώμονα της οικογένειας Βαλυράκη, τα θέματα προς διερεύνηση είναι δύο, το ιατρικό και τεχνικό κομμάτι.

Τα πορίσματα από τον πραγματογνώμονα και την ιατροδικαστή θα εκδοθούν και από εκεί θα προκύψει αν υπάρχει ταυτοποίηση των κακώσεων που φέρει το σώμα του άτυχου πρώην υπουργού με την προπέλα του φουσκωτού.

Αναφορικά με το δεύτερο σκάφος που πιθανολογείτε ότι υπήρχε στην περιοχή, ο κ. Δέδες σημείωσε ότι η ύπαρξή του «προκύπτει από μαρτυρίες», ενώ σημείωσε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας κατά του πρώην υπουργού.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας» τόνισε χαρακτηριστικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.