Το τρέξιμο θέλει τη μουσική του

Νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε δρομείς να δημιουργήσουν την playlist που ταιριάζει στην προπόνησή τους


ΕΛΛΑΔΑ
21:33
30/06/2014
Το τρέξιμο θέλει τη μουσική του
loading

Η adidas συνεργάζεται με το Spotify, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ψηφιακής μουσικής παγκοσμίως, και με το #boostyourrun δίνουν πραγματικό «Boost» στο τρέξιμό σου.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι δρομείς έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την απόλυτη running playlist και να δώσουν στο τρέξιμό τους το soundtrack που του ταιριάζει.

Το τρέξιμο θέλει τη μουσική του, και το #boostyourrun δίνει στους δρομείς την ώθηση και το ρυθμό που χρειάζονται για να καλύπτουν χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων.

Οι runners μπορούν να επισκεφθούν το www.spotify.com/boostyourrun από το κινητό τους τηλέφωνο και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία, όπως την πόλη, την απόσταση που θέλουν να τρέξουν, τις μουσικές τους προτιμήσεις και την ένταση της προπόνησής τους, ώστε να δημιουργήσουν μια playlist που θα ανοίγει στην εφαρμογή Spotify και θα ταιριάζει με την ατελείωτη ενέργεια του BOOSTTM.

Η εμπειρία του τρεξίματος αλλάζει, αφού το #boostyourrun δεν προσφέρει μόνο ενέργεια αλλά και τη διάθεση που χρειαζόμαστε για να απολαμβάνουμε την κάθε διαδρομή.

Με το #boostyourrun, πάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια του Spotify διατίθενται για πρώτη φορά για τη δημιουργία προσωποποιημένων playlists που θα καλύψουν τις προτιμήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού runner. Έτσι, η επιλογή των κομματιών είναι εξ’ ολοκλήρου στα χέρια των runners που πλέον θα μπορούν εύκολα μέσα σε δευτερόλεπτα, να απολαύσουν μια νέα προσωποποιημένη Spotify playlist, κάθε φορά που χρησιμοποιούν το #boostyourrun.

Ενώ θα απολαμβάνουν την ατελείωτη επιστροφή ενέργειας που τους προσφέρει η τεχνολογία BOOSTTM και μια από τις μεγαλύτερες ψηφιακές μουσικές βιβλιοθήκες, οι δρομείς θα μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο Facebook, Twitter ή Instagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #boostyourrun.

Το #boostyourrun είναι ήδη διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει