Νέα ανάρτηση από τον δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας για το θέμα με τη Δήμητρα Γαλάνη. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος διευκρινίζει τι συνέβη με το  συσσίτιο και τη γνωστή τραγουδίστρια, ζητώντας να μπει «τέλος στην ανθρωποφαγία».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος την Πέμπτη (26/11) μέσω ανάρτησής του στο Facebook ανέφερε πως μία γνωστή τραγουδίστρια – δίνοντας μόνο τα αρχικά του ονόματός της (σ.σ. Δ.Γ)- διαμαρτυρήθηκε για τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί σε ένα συσσίτιο, ενώ μερικά λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε και η δημοτική αστυνομία.

Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα…

Δημοσιεύτηκε από Dimitra Galani στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Η τραγουδίστρια από την πλευρά της ξεκαθάρισε ότι ναι μεν πέρασε από το σημείο και είναι αυτή που «έπιασε» συζήτηση με τους ανθρώπους της «Κοινωνικής Κουζίνας» αλλά δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί από εκεί και έπειτα.

Σήμερα, ο δημιουργός της δομής «Ο Άλλος Άνθρωπος», προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Facebook εξηγώντας: «Πολύ στεναχωρημένος με το όλο συμβάν. Τέλος στην ανθρωποφαγία αντί να προβάλουμε την ανάγκη των ανθρώπων προβάλουμε άλλα,

1) Δεν είπα ποτέ ότι την καταγγελία την έκανε η ίδια, αλλά ότι 4 λεπτά μετά ήρθε η Δημοτική αστυνομία.

2) Ηλικιωμένος είμαι και εγώ και δεν είναι χαρακτηρισμός είναι πραγματικότητα.

3) ναι είναι άσχημη εικόνα να σταματάει 2 φορές ένα αμάξι και να κάνει παρατηρήσεις και να μιλάς άσχημα, όταν βλέπεις ηλικιωμένους σαν και εμένα, γυναίκες και παιδιά να περιμένουν ένα πιάτο φαγητό.

4) Όπως είπα υπήρχαν οι εθελόντριες με μάσκες γάντια αλλά και αντισηπτικό στα χέρια που βάζουν στους ανθρώπους που περιμένουν αλλά και να έχουν αποστάσεις μεταξύ τους.

5) Ναι ήμουν εκεί και έβαζα μερίδες φαγητού σε σακούλες για τους ανθρώπους.

6) Ασχήμια είναι και τα λόγια που γράφονται, άλλο να καταδικάσεις ένα γεγονός και άλλο η ανθρωποφαγία.

7) Και τελευταίο ο Άλλος Άνθρωπος ενώνει ανθρώπους και όλους όσους έχουν διαφορετική επιλογή από εμάς ,αυτό δεν σημαίνει ότι οποίος έχει διαφορετική επιλογή από τον άλλο άνθρωπο πρέπει να τον κατακρεουργήσουμε.

Για αυτό το όλο θέμα παρακαλώ να τελειώσει εδώ, χωρίς να υπάρχει κακιά για τίποτα και όποτε θέλει, αν θέλει και αν μπορεί, η γειτόνισσα θα έχουμε ανοιχτή την πόρτα μας και εγώ προσωπικά θα την περιμένω όποτε θέλει χωρίς τυμπανοκρουσίες και κακίες

Τέλος λοιπόν Σεβασμός σε όλους».

Πολύ στεναχωρημενος με το όλο συμβάν.Τέλος στην ανθρωποφαγία αντί να προβάλουμε την ανάγκη των ανθρώπων προβάλουμε…

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντινος Πολυχρονοπουλος στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.