Για κάποιους η γνωριμία με την ιαπωνική κουζίνα αποτελεί διακαή πόθο και για άλλους απλή περιέργεια. Το Sushi Square με δώδεκα χρόνια πείρας στο χώρο, στην πλατεία Κεφαλαρίου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που την κάνει τόσο διαφορετική, προκαλώντας ταυτόχρονα εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Σε έναν ιδιαίτερα μινιμαλιστικό χώρο, με γήινες αποχρώσεις και ζεστή ατμόσφαιρα που έχει καταφέρει να καθιερωθεί πλέον ως στέκι τουλάχιστον για τους κατοίκους των βορείων προαστίων, θα γίνετε κοινωνοί της ιαπωνικής κουζίνας. Οι ωραίες μουσικές, που θα ακούσετε συνάδουν τέλεια με το όλο περιβάλλον.

Μέσα από την προσπάθεια του εστιατορίου για ισορροπημένες γεύσεις, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι πάντα φρέσκες και οι καλύτερης ποιότητας για ένα αποτέλεσμα που μόνο στην απόλαυση θα μπορούσε να οδηγήσει τον ουρανίσκο σας.


Με εξειδίκευση στο sushi (δεν πήρε τυχαία το όνομά του) –διαθέτει ενημερωμένο κατάλογο με maki, nigiri, sashimi και new style sushi- ο κατάλογος ολοκληρώνεται με ζεστές σούπες, δροσερές και ευφάνταστες σαλάτες καθώς και εμπνευσμένα πιάτα.


Από αυτά μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε red maki (με τόνο, αγγούρι, φρέσκο κρεμμύδι και μαύρο ρύζι), kamikaze futomaki (με γαρίδα, χέλι, καρότο, σπαράγγι, tobiko wasabi), white fish and ginger tartare (άσπρο ψάρι, τζίντζερ, ελαιόλαδο, λεμόνι, φρέσκο κρεμμύδι, σόγια), σαλάτα seaweed (με φρέσκα φύκια και σουσάμι).

*Tip: Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα set menus για μια ολοκληρωμένη εμπειρία και γνωριμία με την ιαπωνική κουζίνα. Μην διστάσετε να συνοδεύσετε το δείπνο σας με κάποιο cocktail, το οποίο καταφτάνει από τη φημισμένη μπάρα του Abovo.

Info

Δηληγιάννη 56, Κεφαλάρι

Τηλ. +30 210 8081881, +30 210 8081512

[email protected]

www.squaresushi.gr

Καθημερινά: 16.30-00.30

Από 35-45 ευρώ/ άτομο

https://www.facebook.com/squaresushikif

 Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!