Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μίας 29χρονης μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου νοσηλευόταν το παιδί της.

Την κοπέλα βρήκε λιπόθυμη ο συνοδός ενός παιδιού που άκουσε το σπαρακτικό κλάμα του μωρού της 29χρονης.

«Δυο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2 – 3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο» είπε στενός φίλος της οικογένειας, ενώ σημείωσε ότι η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες, φώναξε τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος» είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης.

Οι γιατροί σοκαρισμένοι τηλεφώνησαν αμέσως στον σύζυγό της λέγοντας του αρχικά πως η 29χρονη δεν αισθάνεται καλά και εκείνος αμέσως κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει. Τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρυσμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ απαντήσεις για την απίστευτη αυτή τραγωδία θα δώσει σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε μετά το 28:40: