Εμπιστοσύνη, αξία, επένδυση για την Ελλάδα. Αυτοί ήταν οι πιο καθοριστικοί παράγοντες για τη διαμόρφωση της φήμης μιας μάρκας, σύμφωνα με την έρευνα Famous Brands, και σύμφωνα με την οποία η ΟΛΥΜΠΟΣ είναι η πιο διάσημη μάρκα στο γάλα στην Ελλάδα!

Αυτό βέβαια, αποτέλεσε λιγότερο έκπληξη και πολύ περισσότερο δικαίωση μιας προσπάθειας, που εδώ και δεκαετίες έχει ως βασικό κορμό της φιλοσοφίας της τόσο την εμπιστοσύνη μεταξύ μάρκας και καταναλωτή όσο τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες και την αγάπη για την Ελλάδα.

Και ειδικά όταν η αναγνώριση αυτή έρχεται σε έναν τομέα όπως το γάλα, όπου οι καθαρές προθέσεις και η ειλικρίνεια αποτελούν καθοριστικά στοιχεία διαμόρφωσης της σχέσης μας με τον καταναλωτή, η αναγνώριση αυτή μας γεμίζει ακόμα περισσότερο με υπερηφάνεια!

Περισσότερο όμως μας γεμίζει με υποχρεώσεις καθώς αυτή η εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και η αναγνώριση της ΟΛΥΜΠΟΣ ως της μάρκας γάλακτος με την καλύτερη φήμη, είναι για μας μια μεγάλη δέσμευση για το μέλλον. Μια δέσμευση να συνεχίσουμε να είμαστε τόσο ευθείς, τόσο ωφέλιμοι για την Ελλάδα και τόσο απόλυτοι ως προς την ποιότητα των προϊόντων μας.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές που συμμετείχαν στην Famous Brands 2013, αλλά και την ίδια την έρευνα, που για 8η χρονιά στην Ελλάδα αναθέτει στους ίδιους τους καταναλωτές, το ευρύ κοινό, να αναδείξουν τους πρωταγωνιστές και μάλιστα με μια μεθοδολογία ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μην προϊδεάζει τον ερωτώμενο και να βγάζει από αυτόν την πραγματικά αυθόρμητη άποψή του. Σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια να γινόμαστε όλο και καλύτεροι!