Πρωτοφανή αποκλεισμό των συνταξιούχων από το συνέδριο της ΓΣΕΕ και μέτρα τρομοκρατίας και βίας «που για πρώτη φορά τα βιώνουμε» καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και μέλος της διοίκησης της Συνομοσπονδίας Δήμος Κουμπούρης.

Όπως δήλωσε επιχειρώντας να προσέλθει στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, που διεξάγεται σήμερα σε ξενοδοχείο στο Καβούρι, ο ίδιος μαζί με άλλους τρεις εκπροσώπους στη διοίκηση της ΓΣΕΕ και 22 εκλεγμένους αντιπροσώπους από τους συνταξιούχους όλη την Ελλάδα καταγγέλλουν «τον απαράδεκτο πρωτοφανή αποκλεισμό των συνταξιούχων από το συνέδριο της ΓΣΕΕ. Είμαστε εκλεγμένοι σύμφωνα με το καταστατικό, έχουμε πάρει μέρος σε όλα τα συνέδρια, έχουμε εκλεγεί όπως προβλέπεται και σήμερα δεν μας επέτρεψαν -έχουν μπροστά τις Αστυνομικές δυνάμεις -και δεν μας αφήνουν να μπούμε στον χώρο του συνεδρίου όπου έχουμε δικαίωμα να βρισκόμαστε. Έχουμε δικαίωμα και στην ψηφοφορία για να εκλέξουμε τους δικούς μας αντιπροσώπους στη διοίκηση της ΓΣΕΕ» αναφέρει ο κ. Κουμπούρης.

Κάνει λόγο για «πρωτοφανή μέτρα τρομοκρατίας και βίας, που για πρώτη φορά τα βιώνουμε» και συνεχίζει: «Πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια μέτρα, ώστε να διευκολυνθούν όλοι αυτοί να κάνουν ένα συνέδριο μακριά από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, με βία και νοθεία, και να βάλουν τους εργοδότες μέσα στα συνδικάτα και να μην μπαίνουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι».

 Βίντεο – Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος