Η Nestlé Professional, για πρώτη φορά, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες baristi να εκπαιδευτούν στην παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας Nestlé, με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου!

H Nestlé Professional συνεργάζεται με τον καταξιωμένο σεφ ζαχαροπλαστικής, Στέλιο Παρλιάρο και διοργανώνει μια σειρά δωρεάν σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες baristi, με αντικείμενο το πολύ αγαπημένο σε όλους ρόφημα σοκολάτας, στο εργαστήριο Sweet Alchemy, στην Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, o Στέλιος Παρλιάρος βάζει όλη του την τέχνη εκπαιδεύοντας με τον πιο γλυκό τρόπο τους baristi στη σωστή παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας. Μέσα από τις δικές του συνταγές, ο Στέλιος Παρλιάρος μαθαίνει τους barista να συνδυάζουν τις κατάλληλες γεύσεις &τα σωστά υλικά και τους αποκαλύπτει «μυστικά» tipsγια τον ιδανικό τρόπο σερβιρίσματος του αγαπημένου μας ροφήματος.

Ο Στέλιος Παρλιάρος μεταδίδει στους συμμετέχοντες baristi τρόπους και έξυπνες ιδέες για την ιδανική ανάδειξη της έντονης, αλλά ταυτόχρονα γλυκιάς και γεμάτης γεύσης του ροφήματος. Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη του τις ποιοτικές σοκολάτες Nestlé Chocolate και Λευκή σοκολάτα, εμπνέεται ιδιαίτερες συνταγές-cocktail για να δημιουργήσει ροφήματα απλά, όπως το ρόφημα λευκής σοκολάτας με αμύγδαλο, αλλά και πιο περίπλοκα, όπως το γευστικό ρόφημα σοκολάτας με πιπέρι καγιέν.