Ανοιχτά την Κυριακή τα μαγαζιά στην πρωτεύουσα

Εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων και του Εμπορικού Συλλόγου


ΕΛΛΑΔΑ
13:22
31/10/2013
Ανοιχτά την Κυριακή τα μαγαζιά στην πρωτεύουσα
2
loading

Τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 θα παραμείνουν ανοικτά από τις 11.00 μέχρι τις 18.00.

Γι’ αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και ο δήμος Αθηναίων συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η Φιλαρμονική του δήμου στις 12.00 θα ξεκινήσει από την Πλατεία Συντάγματος και θα κατευθυνθεί μέσω της Ερμού στην Πλατεία Μοναστηρακίου.

Στις 13.00 στην Πλατεία Μοναστηρακίου, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του ΟΠΑΝΔΑ θα δώσει συναυλία κατά την οποία θα υπάρχει και συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων, «Αττικό Κέντρο Χορού» και «Χορευτικός Όμιλος Φοιτητών», με τη συνδρομή του «Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, Athens Section CID-UNESCO».

Παράλληλα συμμετέχοντες στη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε» ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνδιοργανώνουν, από τις 10.00 μέχρι τις 14.00, συλλογή φαρμάκων στην Πλατεία Μητροπόλεως, για τις ανάγκες του Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, που θα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Εκτός από τα παραπάνω, τα συμμετέχοντα εστιατόρια καφέ-μπαρ της δράσης του δήμου Αθηναίων, «Βγαίνουμε Αθήνα», θα προσφέρουν το μενού τους σε φιλικές, ειδικές τιμές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Βασίλειος ο Β’

    Μεγάλη αμαρτία.Κρίμα.

  2. avatar Monk

    Επιτέλους! Καιρός ήταν 1.200.000 άνεργοι θα ξεκλεβουν λιγο χρόνο για τα Κυριακάτικα ψώνια τους!! Ευκαριστούμε Ατηνα... Ευκαριστούμε Ελλαντα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει