Κάτοικοι στη Λέσβο απέκλεισαν θέση που επιτάχθηκε για την κατασκευή κλειστής δομής

Προειδοποιητική και συμβολική κίνηση των κατοίκων του νησιού


ΕΛΛΑΔΑ
17:49
14/02/2020
Κάτοικοι στη Λέσβο απέκλεισαν θέση που επιτάχθηκε για την κατασκευή κλειστής δομής
1
loading

Τη θέση Καράβα - Καβακλή Μανταμάδου η οποία επιτάχθηκε προκειμένου να κατασκευασθεί εκεί δομή διαμονής μεταναστών και προσφύγων απέκλεισαν σήμερα από νωρίς το πρωί πολίτες και αυτοκίνητα αλλά και μηχανήματα του δήμου δυτικής Λέσβου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ στη θέση Διαβολόρεμα στην εθνική οδό Μυτιλήνης - Καλλονής όσο και στην περιοχή Παναγιά Τριχερούσα στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης - Μανταμάδου, επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στους κτηνοτρόφους που διατηρούν εκεί εγκαταστάσεις. Ενώ απαγορεύεται η διέλευση ακόμα και των απορριμματοφόρων που κινούνται προς τον παρακείμενο στη συγκεκριμένη θέση Χώρο Υγειονομικής Ταφής Αποριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α) της Λέσβου. Το τελευταίο γεγονός μεταφράζεται σε κλείσιμο του ΧΥΤΑ όσο τουλάχιστον διαρκεί ο αποκλεισμός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο αποκλεισμός της θέσης θα διαρκέσει κατ' αρχάς 48 ώρες και είναι συμβολικός αλλά και προειδοποιητικός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΑΝ Ο ΧΩΡΟΣ

    είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ τότε πρόκειται για ΕΠΙΤΑΞΗ που πάλι δεν ισχύει αφού το κράτος προτίθεται να πληρώσει ενοίκιο. Αν πάλι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ τότε το κράτος πρέπει να τους πετάξει έξω χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι προφανές ότι αντιδρούν οι νησιώτες υποκινούμενοι από αριστεροτελος πάντων για να τους φέρουν οπωσδήποτε στην ενδοχώρα, αφού ξέρουν ότι θα αντικατασταθούν αμέσως με φρέσκους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει