«Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του @ArisPortosalte είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».

Η παρέμβαση σημειώθηκε γύρω στις 22.00 το βράδυ της Πέμπτη έξω από το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε στα Βριλήσσια. Άγνωστοι πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα ενώ την παρέμβαση ανέλαβε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας με ανάρτηση της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η ΝΔ καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου ‘Αρη Πορτοσάλτε καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου ‘Αρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανάρτηση του Άρη Πορτοσάλτε

Μέσω ενός μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Άρης Πορτοσάλτε γνωστοποίησε την παρέμβαση στο σπίτι του.

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο…» έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από τα συνθήματα που έγραψαν στον τοίχο έξω από το σπίτι του.