Παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τρίπολη

Μεγάλο το πρόβλημα με τη διάθεση των απορριμμάτων


ΕΛΛΑΔΑ
10:22
16/10/2013
Παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τρίπολη
1
loading

Μέχρι τον Απρίλιο του 2014 παρατείνεται στο δήμο Τρίπολης η κατάσταση έκτακτης ανάγκης (η οποία ισχύει από τις 11 Απριλίου 2013) και αφορά το μεγάλο πρόβλημα της διάθεσης απορριμμάτων.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε κηρύξει την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ύστερα από μια μακρά περίοδο με τα σκουπίδια να σχηματίζουν λόφους στους δρόμους της πόλης και εκθέσεις κλιμακίων του ΚΕΕΛΠΝΟ, που έκαναν λόγο για άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών, επισημαίνοντας τον κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Με τις αποφάσεις αυτές τότε, άνοιξε ο δρόμος για μεταφορά των απορριμμάτων της Τρίπολης στον ΧΥΤΑ της Φυλής για διάστημα έξι μηνών, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Με νέα απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, που ελήφθη στις 11 Οκτωβρίου, παρατείνεται για έξι μήνες και συγκεκριμένα ως τις 11 Απριλίου 2014 η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης του δήμου Τρίπολης, προκειμένου να συνεχιστεί, χωρίς προβλήματα, η απομάκρυνση των σκουπιδιών από την πόλη, αφού ο δήμος δεν διαθέτει χώρο διάθεσης των σκουπιδιών. Τα σκουπίδια συνεχίζουν να μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ Φυλής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar laros

    Μεγάλο το πρόβλημα με τη διάθεση των απορριμμάτων στην Τριπολη .
    Υ Π Ο Ψ Η Φ Ι Α Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Η Π Ρ Ω Τ Ε Υ Ο Υ Σ Α !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει