Νεφώσεις στα βορειοδυτικά οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας αναμένουμε σήμερα. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά των παραπάνω περιοχών, ενώ τις βραδυνές ώρες στα βορειοδυτικά της χώρας ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 και τοπικά 35 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 16 έως 32 στη βόρεια Ελλάδα, 17 έως 32 και τοπικά 34 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 18 έως 30 στο βόρειο Αιγαίο και από 20 έως 34 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά – νοτιοδυτικά με ένταση από 2 έως 4 και τοπικά στα βόρεια μετά το μεσημέρι 5 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνεις, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.