Ο Δήμος Αθηναίων κάνει πιο όμορφη και ασφαλή την πλατεία του Αγίου Παύλου

Στο πλαίσιο των καθημερινών παρεμβάσεων σε δημόσιους χώρους της πρωτεύουσας


ΕΛΛΑΔΑ
12:19
22/11/2019
Ο Δήμος Αθηναίων κάνει πιο όμορφη και ασφαλή την πλατεία του Αγίου Παύλου
2
loading

Ο Άγιος Παύλος είναι μια γειτονιά της Αθήνας με πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Ειδικά, η περιοχή της πλατείας Τράιμπερ που αποτελεί στέκι για εκατοντάδες κατοίκους.

Μετά από μία συντονισμένη παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, παραδόθηκε την Παρασκευή στους κατοίκους, πιο όμορφη, φιλική και ασφαλής. «Για να είναι, όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα, πλατεία να την περπατάς», επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα, κλαδεύτηκαν δέντρα, καλλωπίστηκαν θάμνοι, φυτεύτηκαν νέα φυτά αλλά και μικρά δέντρα. Επίσης, επισκευάστηκαν και βάφτηκαν παγκάκια που είχαν φθορές, ενώ αποκαταστάθηκε πλήρως ο φωτισμός της πλατείας και επιδιορθώθηκαν οι βλάβες στους ηλεκτρολογικούς πίνακες.

Επιδιορθώθηκαν, ακόμα, καλαθάκια απορριμμάτων και προστέθηκαν νέα ενώ ειδικά συνεργεία καθάρισαν  με anti-grafitti υλικό τους τοίχους της πλατείας και άλλες επιφάνειες. Τέλος, η πλατεία Τράιμπερ καθαρίστηκε με ειδικό απολυμαντικό υγρό, ώστε να αποδοθεί στους πολίτες καθαρή και πλήρως αποκατεστημένη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων,  Κώστας Μπακογιάννης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Faecbook για τη δράση αυτή: «Στο καθημερινό ημερολόγιο καθαριότητας, η πλατεία Τράιμπερ στον Άγιο Παύλο. Με φροντίδα στο πράσινό της, με αποκατάσταση του φωτισμού της. Με τη φροντίδα της για να είναι, όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα, πλατεία να την περπατάς».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar 3 πράγματα

    1. Ευχαριστούμε
    2. Καλή συνέχεια
    3. Κι εμείς οι πολίτες να προσέχουμε τους δημόσιους χώρους

  2. avatar Νεο-Έλληνας

    Επιτέλους κάποιος να νοιαστεί ! ΤΙ να πω ρε γαμώτο. Οι προηγούμενοι ήταν τόσο πινασμένοι που κοιτούσαν να φάνε αφήνοντάς μας στη τύχη μας. Ευτυχώς τώρα κάποιος νοιάζεται ! Καιρός ήταν !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει