Ο Άγιος Παύλος είναι μια γειτονιά της Αθήνας με πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Ειδικά, η περιοχή της πλατείας Τράιμπερ που αποτελεί στέκι για εκατοντάδες κατοίκους.

Μετά από μία συντονισμένη παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, παραδόθηκε την Παρασκευή στους κατοίκους, πιο όμορφη, φιλική και ασφαλής. «Για να είναι, όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα, πλατεία να την περπατάς», επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Συγκεκριμένα, κλαδεύτηκαν δέντρα, καλλωπίστηκαν θάμνοι, φυτεύτηκαν νέα φυτά αλλά και μικρά δέντρα. Επίσης, επισκευάστηκαν και βάφτηκαν παγκάκια που είχαν φθορές, ενώ αποκαταστάθηκε πλήρως ο φωτισμός της πλατείας και επιδιορθώθηκαν οι βλάβες στους ηλεκτρολογικούς πίνακες.

Επιδιορθώθηκαν, ακόμα, καλαθάκια απορριμμάτων και προστέθηκαν νέα ενώ ειδικά συνεργεία καθάρισαν  με anti-grafitti υλικό τους τοίχους της πλατείας και άλλες επιφάνειες. Τέλος, η πλατεία Τράιμπερ καθαρίστηκε με ειδικό απολυμαντικό υγρό, ώστε να αποδοθεί στους πολίτες καθαρή και πλήρως αποκατεστημένη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων,  Κώστας Μπακογιάννης έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Faecbook για τη δράση αυτή: «Στο καθημερινό ημερολόγιο καθαριότητας, η πλατεία Τράιμπερ στον Άγιο Παύλο. Με φροντίδα στο πράσινό της, με αποκατάσταση του φωτισμού της. Με τη φροντίδα της για να είναι, όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα, πλατεία να την περπατάς».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.