Ολική επαναφορά στη διαθεσιμότητα για όσους έχουν μεταπτυχιακά

Ξαναμπαίνουν στη λίστα


ΕΛΛΑΔΑ
10:17
25/07/2013
Ολική επαναφορά στη διαθεσιμότητα για όσους έχουν μεταπτυχιακά
4
loading

Τροπολογία που αναιρεί την εξαίρεση που είχε ψηφιστεί προ ολίγων ημερών για τους εκπαιδευτικούς κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών φέρνει προς ψήφιση εντός της ημέρας η κυβέρνηση.

Έτσι, μπορεί οι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων αρχικά να είχαν εξαιρεθεί από το καθεστώς διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών της τεχνολογικής εκπαίδευσης και να μετατάσσονταν σε διοικητικές υπηρεσίες, τώρα όμως ξαναμπαίνουν στη λίστα.

Το εν λόγω προαπαιτούμενο πρέπει να ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο σήμερα, Πέμπτη.

Για το λόγο αυτό, ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος καταθέτει το πρωί της Πέμπτης τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που συζητείται στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εκπαιδευτικοί που εξαιρέθηκαν αρχικά, αλλά τώρα ξαναμπαίνουν στη λίστα της διαθεσιμότητας είναι 245.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar tanozz

  Στην ελλάδα προφανώς τα πτυχία έχουν την αξία ..........

  1. avatar ●●●●●

   ...και η Τρόικα εξουσία !

 2. avatar giannis

  Πως γίνεται να κάνουν απολύσεις/διαθεσιμότητες όταν οι υπάλληλοι της Βουλης και του υπουργείου οικονομικών έχουν εξαιρεθεί από το ενιαίο μισθολόγιο μέχρι το 2016 ? Από ότι βλέπω έχουν εξαιρεθεί και από την κινητικότητα-απολύσεις. Μόνο αφελείς είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι γίνεται εξυγίανση του κράτους . Οχι ότι δεν χρειάζεται βέβαια.

 3. avatar Μίχας Νικολολιάκος

  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ Ή ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει