Το CU Around ανοίγεται σε νέες εμπειρίες μέσα από το Big Bang App

Κατεβάστε την εφαρμογή και ανακαλύψτε το νέο αυτό κόσμο


ΕΛΛΑΔΑ
14:23
08/11/2019
Το CU Around ανοίγεται σε νέες εμπειρίες μέσα από το Big Bang App
loading

Το CU Around, το πρόγραμμα ανταμοιβής που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων και να τους χαρίζει μοναδικά προνόμια μεταμορφώνεται σε μια πλατφόρμα μοναδικών εμπειριών και δημιουργεί έναν ολοκαίνουριο κόσμο εξερεύνησης μέσα από το CU Big Bang App.

Το ανανεωμένο CU Around προσκαλεί όλους τους CU συνδρομητές, μέσω του CU Big Bang App να ανοιχτούν και να αναζητήσουν ολοκαίνουριες εμπειρίες που θα θυμούνται για μια ζωή, όπως η ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια και η κατάδυση στο βυθό της θάλασσας. Παράλληλα, θα μπορούν να επωφεληθούν και από τις προσφορές που θα συνεχίσουν να τους φτιάχνουν τη μέρα όπως 1+1 καφές, burger και άλλα πολλά.

Για να ανακαλύψουν το νέο αυτό κόσμο, οι CU συνδρομητές θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Big Bang App, και στη συνέχεια  να επισκεφθούν ένα από τα φυσικά σημεία των καταστημάτων ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Simply Burgers, Odeon, Brothers in Law ή ένα από τα πλοία της Blue Star στο λιμάνι του Πειραιά και να παίξουν τη νέα πίστα του CU Big Bang App.

Σκανάροντας - μέσω του app - το λογότυπο του κάθε καταστήματος ή του πλοίου, θα ανοιχθούν σε ένα νέο κόσμο επαυξημένης πραγματικότητας, στον οποίο θα κληθούν να λύσουν ένα γρίφο. Αν τα καταφέρουν, τους περιμένουν μοναδικές εμπειρίες ζωής και δώρα τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν απ’ ευθείας στο σημείο στο οποίο βρίσκονται!

Αν είσαι CU, και δεν έχει ακόμα την εφαρμογή CU Big Bang, μπορείς να κατεβάσεις play.google.com για Android και apps.apple.com για iOS.

Ανακάλυψε περισσότερα στο: vodafonecu.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει