Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες της Κουρούτας θα τεθούν στην αυριανή συνάντηση που έχει προγραμματίσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας.

Αφορμή, πέραν των προβλημάτων με τα τέλη, τα οποία έχουν να αντιμετωπίσουν, αποτελούν διάφορα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες, με καταγγελίες για καταστήματα, όπως για την μουσική κ.α.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. Πέτρο Παπαδάτο, επισκέφθηκαν την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αμαλιάδας και συναντήθηκαν με τις διοικήσεις του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κάνουν μια παρέμβαση, αφού, όπως τονίζουν, η κρίση, οι οικονομικές εκκρεμότητες και πλέον και οι καταγγελίες, έχουν «γονατίσει» τα παραλιακά καταστήματα σε μια περίοδο, που η κατάσταση θα έπρεπε να είναι διαφορετική.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα επισκεφθεί τις επόμενες μέρες και πάλι την Αστυνομική Υποδιεύθυνση, όπου θα κατατεθούν και οι θέσεις των καταστηματαρχών της Κουρούτας οι οποίες και θα διατυπωθούν στην αυριανή συνάντηση.

Πηγή: ilialive.gr