Αν ο υγιεινός τρόπος ζωής σας ακολουθεί σε κάθε σας βήμα, σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας και σε κάθε σας αγορά, τότε το ηλεκτρονικό κατάστημα euzinshop θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας συνήθεια.

Μετρώντας μόλις δύο χρόνια ζωής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων διατροφής και φυσικών καλλυντικών για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, επιλεγμένων με αυστηρά κριτήρια μόνο από Έλληνες παραγωγούς, τα οποία συμβάλουν στην επίτευξη του τέλειου ευ ζην.

Με κύριο ατού τους τις προσιτές και άκρως ανταγωνιστικές τιμές, συγκαταλέγονται στις must επιλογές για όλους εσάς που η υγεία και η ευεξία αποτελούν πρωταρχικό στόχο.

Δείτε παρακάτω την πλούσια ποικιλία που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα euzinshop και πραγματοποιήστε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ.

Προϊόντα  Διατροφής

Λευκό Βούτυρο αμυγδάλου 

100% λευκό βούτυρο αμυγδάλου από υψηλής ποιότητας γευστικές ποικιλίες αμυγδάλου. Φυσικά επεξεργασμένο προϊόν, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών και γλουτένη.

Συμβάλει σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και χρησιμοποιείται ιδανικά στο πρωινό ή το snack, στα φρούτα, στο ψωμί και σε smoothies. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό για τα μπισκότα, τα γλυκά και τις σαλάτες σας.

Θυμαρίσιο μέλι

Από την Μεσσηνιακή Μάνη το οποίο εξάγεται σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Το θυμαρίσιο μέλι έχει μία οξεία, έντονη και χαρακτηριστική οσμή, ξανθό κεχριμπαρένιο χρώμα, η υφή του είναι βελούδινη και η γεύση του είναι γλυκιά με μια ελαφριά αψάδα.

Δείτε πώς ωφελείτε τον οργανισμό σας αν τρώτε καθημερινά μία κουταλιά μέλι: Πιο καθαρή επιδερμίδα/ Απώλεια βάρους/ Μείωση της χοληστερόλης/ Δυνατή καρδιά/ Καλύτερη μνήμη/ Καλύτερος ύπνος/ Υγιέστερο στομάχι/ Βελτίωση της διάθεσης.

Μέλι Λεβάντας

Θεωρείται ως μια από τις πιο ιδιαίτερες και γευστικές ποικιλίες μελιού γι’ αυτό και συγκαταλέγεται στα ανώτερα γαστρονομικά προϊόντα.

Το μέλι λεβάντας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Τυροσίνη, ένα από τα 22 πρωτεϊνικά αμινοξέα το οποίο βοηθάει το νευρικό σύστημα. Επίσης, έχει αντιμυκητιακή και αντιμικροβιακή δράση, καθώς και ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.

Το μέλι λεβάντας της σειράς Voria Chora χαρακτηρίζεται ως μέλι λεβάντας σε ποσοστό που ξεπερνάει το 70%. Η κρεμώδης υφή του επιτυγχάνεται με τη φυσική διαδικασία της λεπτοκρυστάλλωσης με σκοπό να αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο στόμα. Προτείνεται για μια «ανθισμένη» κουταλιά μελιού με επίγευση λουλουδιών.

Μέλι υπερτροφών από  την Σπάρτη 

Το Threpsis συνδυάζει μέλι εξαιρετικής ποιότητας, εκλεκτής ποικιλίας Goji Berry, ιπποφαές, κανέλα Κεϋλάνης και φυσικά Μαστίχα Χίου. Με μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες για την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, αποτελεί μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, ζωτικότητας και ευεξίας, πλούσια σε βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Εκτός από τον καφέ, απολαύστε το ακόμα σε σαλάτες, φρουτοσαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και παρέα με μία ποικιλία τυριών.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα euzinshop.gr θα βρείτε επιπλέον:

Φουντουκοβύτυρα, φυστικοβούτυρα, σάλτσες, chutney, πατέ, σαγανάκια αλλά και προϊόντα με μανιτάρια όπως λιγκουϊνι, ριζότο, χυλοπίτες, μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, ταχίνι, προϊόντα για vegans και vegetarian, δημητριακά και μπάρες με μέλι χωρίς ζάχαρη όλα  από Έλληνες παραγωγούς.

Φυσικά Καλλυντικά

Τα  φυσικά καλλυντικά είναι επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα αναγκών για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος.

Body butter

Κρέμα σώματος Πικραμύγδαλο 200 ml από την  Eolia Cosmetics

Κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ενυδατώνει σε βάθος τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερµίδες, καταπραΰνοντας το δέρµα παρέχοντας του διαρκή υδάτωση και λάµψη. Καθυστερεί την ανάπτυξη των ρυτίδων και δρα ευεργετικά στα νεανικά αλλά και στα πιο ώριμα δέρματα. Ένα πραγματικό δώρο, για το σώμα σας καθώς ενυδατώνει και αρωματίζει διακριτικά την επιδερμίδα, αφήνοντάς την δροσερή και απαλή για πολλές ώρες. Ενδείκνυται τόσο για ενήλικες όσο και παιδιά.

Κρέμες προσώπου 

Αντιγηραντική & Συσφικτική κρέμα προσώπου 50ml από την Eolia Cosmetics

Ενισχυμένη κρέμα προσώπου με  άμεση συσφικτική και αντιγηραντική δράση εμπλουτισμένη με φυσικά έλαια από ελιά, σταφύλι, αβοκάντο και βερίκοκο και δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης που μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης.

Τα μικροσφαιρίδια Υαλουρονικού, Κολλαγόνου και Μαργαριτάρι προσφέρουν βαθιά και διαρκή ενυδάτωση, ενώ ένα σύμπλοκο από θαλάσσια φύκια δημιουργεί προσφέρει άμεση αίσθηση αλλά και μακροπρόθεσμη σύσφιξη στην επιδερμίδα.

Tο εκχύλισμα σταφυλιού, είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε β-βινιφερίνη και πολυφαινόλες, που προστατεύουν τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών ενώ ταυτόχρονα διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου-1, ενισχύουν την ελαστικότητα του επιδερμικού φραγμού και λειαίνουν τις ρυτίδες.

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας της COCHLEA GARDEN με βλέννα σαλιγκαριού

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με βλέννα σαλιγκαριού, υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ πλούσιας δράσης. Προστατεύει και ενδυναμώνει το δέρμα ενώ προσφέρει απαλή απολεπιστική δράση, εντατική ενυδάτωση και τροφή, καθώς και αντιοξειδωτική αντιρυτιδική δράση.

Αναζωογονεί τα γερασμένα κύτταρα ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χωρίς parabens, υποαλλεργική και δερματολογικά ελεγμένη.

Στα φυσικά καλλυντικά  θα βρείτε:

ΣαπούνιαΜάσκεςΑφρόλουτρα- ΟδοντόκρεμεςΑνδρική περιποίησηΚεραλοιφέςΚρέμες χεριών

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα και Κύπρο, χωρίς να υπάρχει ελάχιστη παραγγελία. Κάθε μήνα θα βρείτε προσφορές σε τρόφιμα και καλλυντικά.

Πληροφορίες

Τηλ: 6973 030453, 6974 501377

Email: [email protected]

euzinshop

EY ZHN

 

euzinshop