Καιρός: Πού περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα, τι θα γίνει στην Αττική

Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις


ΕΛΛΑΔΑ
10:10
20/09/2019
Καιρός: Πού περιμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα, τι θα γίνει στην Αττική
2
loading

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη χώρα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι βροχές και οι τοπικού χαρακτήρα καταιγίδες που εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική, Ανατολική και Βόρεια χώρα, αναμένεται σταδιακά να περιοριστούν στις Σποράδες και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Εύβοιας.

Παράλληλα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα και προς το βράδυ στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 20/09/2019. Με κύκλους σημειώνονται οι περιοχές όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα και χαλαζοπτώσεις.

Τοπικές βροχοπτώσεις ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού Αττικής. Τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν πρόσκαιρα και την πόλη της Αθήνας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Πεπη

    Φθηνωπορος πια

  2. avatar argitis

    Στο Κορωπί πάντως, βρέχει έντονα εδώ και 1 ώρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει