Άγνωστοι, σύμφωνα με πληροφορίες, βανδάλισαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου, το παρεκκλήσι του Αγίου Μελέτη στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ανάληψης ευθύνης που «ανέβηκε» σε γνωστό site του αναρχικού χώρου, η ομάδα «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» έβαψε με σπρέι τις εικόνες της εκκλησίας ως απάντηση στη θέσπιση της ημέρας του αγέννητου παιδιού.

«Δευτέρα νύχτα, σαν σωστές μάγισσες, επιτεθήκαμε σε ένα χώρο αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούνμπο – όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέι πολλές από τις ευλογημένες εικόνες.

Αν συνεχιστεί έτσι, εκτός από τη μέρα του αγέννητου παιδιού, που θέσπισαν για τον περιορισμό της αυτοδιάθεσης των σωμάτων μας, να ετοιμάζονται να θεσπίσουν και τη μέρα της ευλογημένης καμμένης εκκλησίας. Αμήν!» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Οι χειμώνες μας ατέλειωτοι, τα καλοκαίρια μας μικρά

καμιά ειρήνη με τ’αφεντικά

Δευτέρα πρωί, κράτος κι ιδιοκτήτες επιτίθονται με προτεταγμένα τα όπλα σε δύο χώρους του αναρχικού αγώνα και δύο χώρους προλεταρικής στέγασης.

Δευτέρα νύχτα, σαν σωστές μάγισσες, επιτεθήκαμε σε ένα χώρο αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του Αγίου Μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούνμπο – όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέι πολλές από τις ευλογημένες εικόνες.

Αν συνεχιστεί έτσι, εκτός από τη μέρα του αγέννητου παιδιού, που θέσπισαν για τον περιορισμό της αυτοδιάθεσης των σωμάτων μας, να ετοιμάζονται να θεσπίσουν και τη μέρα της ευλογημένης καμμένης εκκλησίας. Αμήν!

Οι χειμώνες μας είναι ατέλειωτοι, αλλά ξαφνικά αποκτούν ένα άλλο χρώμα αναλογιζόμενες τους χιλιάδες στόχους που αφήνουν ακάλυπτους το κράτος, το κεφάλαιο και η πατριαρχία κατά την τωρινή φάση που μας επιτίθονται.

Στέλνουμε τα αγωνιστικά φιλιά μας στις συντρόφισσες στο Μεξικό που επιτέθηκαν σε δεκάδες καπιταλιστικούς στόχους, ως μια μικρή μόνο απάντηση, στο βιασμό της 17χρονης αδερφής μας από τέσσερις μπάτσους.

Δεν ξεχνούμε ούτε τα αριστερά καθίκια της ΛΑΕ, που στήριξαν τον εθνικιστικό βούρκο των μακεδονομάχων, ούτε το αριστερό κράτος των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των εκκενώσεων καταλήψεων και των δουλεμπορικών, που έδωσαν ακόμα περισσότερη ώθηση στη σημερινή καταστολή.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και στ@ συλληφθέν@

Τις καταλήψεις δεν θα τις πάρετε ποτέ

Να αμυνθούμε με επιθέσεις στους χώρους του κράτους, του κεφαλαίου, της πατριαρχίας

Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών