Συγγενείς, φίλοι και αρκετοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στην κηδεία της συζύγου του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλας, στη Δράμα. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Β’ Κοιμητήριο της πόλης, εκεί που έχουν ταφεί η μητέρα της, ο πατέρας της και ο αδερφός της.

Άλλωστε στην Αθήνα είχε έρθει «μόνο για τον Λάκη» της, όπως η ίδια έλεγε πάντα. Το ησυχαστήριο της ήταν πάντα εκεί, στη Δράμα, σύμφωνα με το altsantiri.gr.

Ήταν η τελευταία πράξη του δράματος, μετά την τριετή άνιση μάχη της με τον καρκίνο και τον πρόωρο χαμό της την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, σε ηλικία μόλις 60 ετών.

Μεταξύ άλλων στη σεμνή τελετή, η οποία ήταν και επιθυμία της Τασούλας, βρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Χρύσα Ρώπα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι ενώθηκαν με όλους τους υπόλοιπους φίλους της οικογένειας από τη βόρεια Ελλάδα.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα στο κινητό του Λάκη Λαζόπουλου συνεχίζονται από όλους τους φίλους της οικογένειας που δεν πρόλαβαν να δώσουν το «παρών» στην κηδεία ή που άργησαν να μάθουν τα κακά μαντάτα, τους οποίους και θα δει στην Αθήνα.

Η αγαπημένη φίλη της οικογένειας που έτρεφε πολλή μεγάλη αγάπη στην Τασούλα, η Μαρινέλλα, έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο αληθινή συγκίνηση. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Κώστας Βουτσάς, η Μιμή Ντενίση, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο σταθερός φίλος Σταμάτης Κραουνάκης, η Σοφία Φιλιππίδου και πλήθος καλλιτεχνών και φίλων της οικογένειας συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα.