Αυξάνονται κατά χιλιάδες οι θέσεις για παιδιά σε παιδικούς σταθμούς

Μέσω voucher στις οικογένειες για το σχολικό έτος 2019 - 2020


ΕΛΛΑΔΑ
21:04
24/07/2019
Αυξάνονται κατά χιλιάδες οι θέσεις για παιδιά σε παιδικούς σταθμούς
4
loading

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ταχεία υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», από τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών.

Και αυτό γιατί εξασφαλίστηκε ότι 27.313 περισσότερα παιδιά σε σχέση με το σχολικό έτος που ολοκληρώθηκε, θα έχουν πρόσβαση σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω της χορήγησης voucher (κουπονιού) στις οικογένειες τους για το σχολικό έτος 2019 - 2020.

Συντελείται έτσι αμέσως το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης της Νέας Δημοκρατίας ώστε κανένα παιδί να μην μείνει εκτός παιδικού σταθμού.

Ακόμη, στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι βασικές διατάξεις που θα κατατεθούν στο διυπουργικό νομοσχέδιο και αφορούν τη διασφάλιση της κυβερνησιμότητας των δήμων, δεδομένων των προβλημάτων που έχουν ήδη διαπιστωθεί λόγω του συστήματος της απλής αναλογικής που επέβαλε η προηγούμενη κυβέρνηση στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar 27313

  27513 περισσοτερα παιδια στους σταθμους Συριζαιοι. Ρε τον Κυριακο τον νεοφιλελευθερο.

  1. avatar bill2323

   Βρε γίδι, επί Σύριζα οργανώθηκε και υλοποιήθηκε το πρόγραμμα, απλά τώρα οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα...

  2. avatar : 27313

   βλαμενο τρολλλ

 2. avatar Ψέμα Κυριοι

  Δεν μας παίρνουν στον παιδικο και δεν είμαστε πλούσιοι, απλα είμαστε τίμιοι . Θα έπρεπε να είμαστε μάλλον στο 85% αυτών των κατηγοριών που δηλώνουν εισόδημα κάτω απο 5000€ για να πάρουν το παιδι στο παιδικο. Το σύστημα δεν άλλαξε και ούτε πρόκειται να γίνει και το τώρα . Οι τζιπάτοι θα στέλνουν τα παιδια παιδικο σταθμό και θα παίρνουν τα επιδόματα και οι μεσαίοι θα ταλαιπωρούνται και δεν θα μπορούν ούτε για δουλεια να ψάξουν αφου πρέπει να παραμένουν με ενα μικρο παιδι στο σπιτι ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει