Εικόνες από το τούνελ όπου βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος στην Κρήτη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας


ΕΛΛΑΔΑ
13:01
10/07/2019
Εικόνες από το τούνελ όπου βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος στην Κρήτη
1
loading

Στο φως έρχονται εικόνες από το σημείο όπου εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/7) νεκρή η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στη Κρήτη

Μια τρύπα καλυμμένη από βλάστηση σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από τον κοντινότερο αγροτικό δρόμο δεν προϊδεάζει για εκείνα τα τραγικά που διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Μια τρύπα που οδηγεί σε δαιδαλώδη τούνελ  - απομεινάρια από την γερμανική κατοχή της Κρήτης. Μέσα σε αυτά τα τούνελ βρέθηκε και ανασύρθηκε νεκρή η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton.

Για να φτάσει κάποιος στην είσοδο της τεχνητής σπηλιάς χρειάζεται να ανέβει κάποιος σε ένα μικρό ύψωμα λίγων μέτρων, για να δει να ξεπροβάλει μπροστά του η είσοδος της σπηλιάς.

Η σπηλιά δεν βρίσκεται στο ίδιο υψόμετρο με την είσοδό της αλλά βαθαίνει. Μόλις εισέλθει κάποιος στο εσωτερικό της διαπιστώνει ότι ξεδιπλώνεται μπροστά του ένα σκοτεινό δαιδαλώδες τούνελ, σαν μικρός λαβύρινθος που οι «διάδρομοί» του εκτείνονται σε απόσταση και βάθος.

Η σπηλιά είναι τελείως σκοτεινή. Μόνο ρίχνοντας φως μπορεί κάποιος να δει τις σπηλαιώσεις και τις «διακλαδώσεις» της.

Στα χωράφια έξω από την είσοδο έχουν πλέον απομείνει τα υλικά που χρησιμοποίησαν το κλιμάκιο του εγκληματολογικού που ερεύνησε εξονυχιστικά την περιοχή για την πιθανή ανθρωποκτονία και οι άντρες της 3ης ΕΜΑΚ που ανέλαβαν το δύσκολο έργο ανάσυρσης της σορού από βάθος περίπου 60 μέτρων.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar !!!!!!

    Το περίεργο είναι πως την βρήκαν κατά τύχη οι περαστικοί σε αυτή τη σπηλιά με τα τόσα τούνελ!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει