Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν το Σάββατο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους θα είναι ισχυρά κυρίως στα βορειοδυτικά. Νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 μποφόρ στα πελάγη και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ στο Ιόνιο.

Στην Αττική, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι, νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή, στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα βορειοανατολικά θα είναι τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.