Αναρτήθηκε πίνακας με τους υποψήφιους των λιμενικών σχολών με ελλιπή δικαιολογητικά

Δείτε που μπορείτε να δείτε τα έγγραφα


ΕΛΛΑΔΑ
22:58
30/05/2019
Αναρτήθηκε πίνακας με τους υποψήφιους των λιμενικών σχολών με ελλιπή δικαιολογητικά
loading

Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά έχει αναρτηθεί στο αρχηγείο του Λιμενικού, για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ο εν λόγω πίνακας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αρχηγείου του λιμενικού (www.hcg.gr), στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (sxolesls.hcg.gr) καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 - Ε2, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για το ποιες ακριβώς ελλείψεις / σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση - υπεύθυνη δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον εν λόγω πίνακα καλούνται να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη αλληλογραφία, έως και την 06/06/2019, ημέρα Πέμπτη [ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (δημόσιου ή ιδιωτικού)] στην Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του διαγωνισμού στο υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /αρχηγείο Λιμενικού Σώματος (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει