«Έχω ένα μυστικό» τιτλοφορείται η έκθεση με κοστούμια και προσωπικά αντικείμενα της πιο δημοφιλούς και αγαπημένης ηθοποιού του ελληνικού σινεμά Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία ανοίγει αύριο τις πύλες της, στο Χατζηγιάννιεο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Η έκθεση προωθείται ανά την Ελλάδα από τον γιο της αξέχαστης ηθοποιού Γιάννη Παπαμιχαήλ και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όσον αφορά τη Λάρισα, από όπου και ξεκινά, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και τα έσοδά της θα διατεθούν για τις ανάγκες και τους σκοπούς του «Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας».

Κουστούμια και αντικείμενα της εθνικής σταρ θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες στο χώρο που θα διαμορφωθεί σαν θεατρικό καμαρίνι, ενώ θα διαμορφωθεί ένα σκηνικό το οποίο θα προσομοιάζει με σχολική αίθουσα και θα μεταφέρει τον επισκέπτη στην κινηματογραφική ατμόσφαιρα της ταινίας «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο».