Ποσό-ρεκόρ για το 2019 κληρώνει απόψε το Τζόκερ, καθώς μετά το δέκατο συνεχόμενο τζακ ποτ το ποσό στην πρώτη κατηγορία έχει εκτοξευτεί στα 6,7 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.

Η είδηση για το μεγαλύτερο τζακ ποτ της χρονιάς «σπρώχνει» όλο και περισσότερο τον κόσμο να δοκιμάσει την τύχη του στα πρακτορεία ή μέσω του tzoker.gr. Ήδη έχουν συμπληρωθεί  5.000.000 στήλες, αριθμός που αναμένεται να απογειωθεί μέχρι τις 21:30 που λήγει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, 29 τυχεροί έχουν φτάσει ήδη πολύ κοντά στο όνειρο, καθώς πέτυχαν το πεντάρι της δεύτερης κατηγορίας και μοιράστηκαν περισσότερα από 448.000 ευρώ στις δέκα μέχρι τώρα κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή. Στο τελευταίο μεγάλο τζακ ποτ του Απριλίου, ένας υπερτυχερός από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης κέρδισε 5.347.702 ευρώ.

Δύο τυχεροί ετοιμάζουν βαλίτσες με το διαγωνισμό του tzoker.gr

Για Μύκονο και το εξωτικό Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη ετοιμάζονται δύο μεγάλοι τυχεροί, που πραγματοποίησαν την εγγραφή τους στο tzoker.gr μέσω πρακτορείων ΟΠΑΠ και συμμετείχαν στην ειδική κλήρωση για ένα ταξίδι σε προορισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα τυχερά πρακτορεία, όπου έγιναν οι εγγραφές, βρίσκονται σε Άνδρο και Θεσσαλονίκη.

«Όταν έμαθε ότι είναι η νικήτρια του διαγωνισμού δεν το πίστευε. Ήρθε να μας ευχαριστήσει γιατί είναι η πρώτη φορά που κερδίζει κάτι», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου με αριθμό 229867 στη Θεσσαλονίκη, Δημοσθένης Κουλούρης. «Ήταν όντως πολύ τυχερή γιατί ήρθε να παίξει ένα δελτίο Τζόκερ, έκανε την εγγραφή της στο tzoker.gr και την επόμενη μέρα κληρώθηκε για το ταξίδι στην Ταϊλάνδη», σημείωσε.

Ο Γιάννης Ζιώτης, ιδιοκτήτης του πρακτορείου στην Άνδρο, με αριθμό 126030, δήλωσε με τη σειρά του: «Κάθε φορά που δίνουμε έστω και ένα μικρό ποσό στους πελάτες μας, μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Πόσο μάλλον τώρα, που ένας πελάτης μας κέρδισε το ταξίδι στη Μύκονο».

Ο διαγωνισμός του tzoker.gr συνεχίζεται έως τις 20 Μαΐου και δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι παίκτες που πραγματοποιούν την εγγραφή τους σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.