Ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος τις τελευταίες ώρες είναι στις πρώτες ειδήσεις και για έναν άλλο λόγο πέρα από το τραγούδι του Sin Boy, «Mama», που έχει προκαλέσει ντελίριο.

Ο ράπερ έδωσε και το δικό του μήνυμα για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές κυκλοφορώντας ένα προεκλογικό σποτ στο οποίο καλεί τη νεολαία να ψηφίσει.

Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι «Μαμά» ενώ ο Υποχθόνιος πλησιάζει μία παρέα νεαρών που συζητούν. Οι νεαροί τον ρωτούν αν έχει συναυλία αυτό το μήνα με τον ίδιο να τους απαντά «αυτό το μήνα ψηφίζουμε ρε».

Ένας από τη παρέα αντιδρά δείχνοντας να μην ενδιαφέρεται για τις επικείμενες εκλογές με τον Υποχθόνιο να του απαντά «Κάτσε ρε φίλε, περίμενε, ψηφίζεις και εσύ. Από τα 17 και μετά ψηφίζουμε κανονικά όλοι».

«Και τι να ψηφίσουμε ρε Ύπο;» λέει ο νεαρός για να απαντήσει ο ράπερ στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Θα ψηφίσεις κατά νου ρε bro. Θα ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι. Η ψήφος σας είναι η σφαίρα, χρησιμοποιήστε καλά το όπλο σας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε όλους αυτούς. Το φίδι πρέπει να πάει πίσω στην τρύπα του. Καταλάβατε;».

«Κάνε το σωστό, κάνε αυτό που πρέπει. Δώσε τη ψήφο εκεί που πρέπει. Δεν μπορούν να αναπτύσσονται οι φασίστες και εμείς να μη μιλάμε. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι. Αυτό είναι το μήνυμα και έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε μάγκες», καταλήγει ο Υποχθόνιος.