Αποκαλύψεις για τη ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου και το παιδί που είχε φέρει στον κόσμο έκανε η έμπιστη φίλη της σπουδαίας ερμηνεύτριας Ζωρζέτ Παναγιώτη.

«Μου λείπει πάρα πολύ όπως λείπει σε όλο τον κόσμο. Ήταν ξεχωριστή, ήμουν τυχερή που τη γνώρισα και έζησα κοντά της πολλά πράγματα. Ήταν μεγάλο σχολείο για μένα», λέει χαρακτηριστικά η Ζωρζέτ Παναγιώτη.

«Μου λείπει η ντομπροσύνη της, η καλοσύνη της σε όλους. Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα γεμίζαμε το αυτοκίνητο πράγματα και τα μοίραζε, αλλά δεν τα έλεγε», πρόσθεσε μιλώντας στα Αποκαλυπτικά Live.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το παιδί που είχε φέρει στον κόσμο η τελευταία ρεμπέτισσα του ελληνικού τραγουδιού.

«Ήθελαν να την παντρέψουν και βρήκαν έναν που ήταν οδηγός λεωφορείου, είχε μείνει έγκυος, πήγε γέννησε και της είπαν ότι το παιδί πέθανε. Λένε κάτι παλιές εκεί, ότι δεν πέθανε αλλά το έδωσαν για υιοθεσία γιατί δεν ήταν παντρεμένη. Στα τελευταία της ζητούσε το παιδί της».

Για τη σχέση που είχε η Σωτηρία Μπέλλου με τον τζόγο, η Ζωρζέτ Παναγιώτη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρέμεινα δίπλα της τριάμισι χρόνια, ενώ οι γιατροί της έδιναν 3 μήνες ζωή.(…) Καμιά φορά ερχόταν μια κοπέλα τη νύχτα, που ήταν αποκλειστική. Εγώ δεν ήξερα τι κάνει τη νύχτα. Αυτή με την κοπέλα το έσκαγαν και πήγαινε για παιχνίδι, μέσα στη νύχτα. Λεφτά δεν είχε, παρά μόνο τη σύνταξή της. Δικαίωμά της, και καλά έκανε παρά να της τα φάνε όλοι οι άλλοι».