Αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Δεν μπόρεσα να τη μεταπείσω, λέει ο Γιάννης Μπουτάρης


ΕΛΛΑΔΑ
23:35
18/01/2019
Αποσύρει την υποψηφιότητά της για τη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου
1
loading

Τη λύπη του για την απόφαση της Καλυψώς Γούλα να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Πρωτοβουλία» και παράλληλα να παραιτηθεί από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και από δημοτική σύμβουλος εκφράζει ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

«Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση παραίτησης της Καλυψώς Γούλα, παρά την προσπάθειά μου να τη μεταπείσω» αναφέρει ο κ. Μπουτάρης και προσθέτει: «Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολυετή και σημαντική προσφορά της από τις θέσεις που υπηρέτησε την "Πρωτοβουλία" και τον δήμο Θεσσαλονίκης».

Συμπληρώνει δε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου και αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου και θα κληθεί η δημοτική ομάδα της «Πρωτοβουλίας» για να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις.

Επίσης ο κ. Μπουτάρης ενημερώνει πως «η "Πρωτοβουλία" ως διοίκηση θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τη θητεία της με την ευθύνη που απαιτείται απέναντι στους δημότες  και τις υποχρεώσεις  του δήμου Θεσσαλονίκης».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar atrwtos

    Η κυρία είναι άνθρωπος με ήθος και συνείδηση.Τί είναι σαν εσένα,κομοδίνο;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει