Η στεγάνωση της ταράτσας αποτελεί το πιο σημαντικό βήμα για την προστασία της από τις δυσμενείς συνθήκες του περιβάλλοντος, όπως την υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία και τη ρύπανση. Ιδιαίτερα σε περιοχές με υψηλή ηλιοφάνεια, όπως είναι οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η ανάγκη διατήρησης μίας λευκής και στεγανής ταράτσας είναι απαραίτητη τόσο για την προστασία της από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας για την ψύξη του κτιρίου, αλλά και για ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο. Εάν αναζητάτε μία εύκολη, αποτελεσματική αλλά συνάμα οικονομική λύση στεγάνωσης για την ταράτσα σας που καίγεται από τον ήλιο, το ISOFLEX AEGEAN από την ISOMAT αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς!

Λευκότητα που διαρκεί με το ISOFLEX AEGEAN

Το ISOFLEX AEGEAN είναι ένα υβριδικό επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με διαχρονική υψηλή λευκότητα. Αποτελεί όχι μόνο μία αποτελεσματική λύση στεγάνωσης της ταράτσας ή του μπαλκονιού σας, αλλά σας βοηθάει και να εξοικονομήσετε ενέργεια τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες. Χάρη στην υψηλή του λευκότητα, που διατηρείται αναλλοίωτη για πολλά χρόνια, έχει μεγάλη ηλιακή ανακλαστικότητα, μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της ταράτσας. Κατά συνέπεια, μειώνεται έτσι και η ανάγκη χρήσης κλιματισμού. Με το προϊόν αυτό λοιπόν, μειώνονται τόσο τα έξοδα συντήρησης της στεγανωτικής σας στρώσης, καθώς διαρκεί για πολλά χρόνια με την ίδια λευκότητα, όσο και τα λειτουργικά σας έξοδα για ψύξη του κτιρίου σας. Για το λόγο αυτό, το ISOFLEX AEGEAN μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψυχρή βαφή ταρατσών, ενώ είναι πιστοποιημένο με τη σήμανση CE, ως προϊόν προστασίας επιφανειών σκυροδέματος.

Ιδανική εφαρμογή σε κάθε τύπο ταράτσας

Το ISOFLEX AEGEAN δημιουργεί μία ενιαία, ελαστική, στεγανή και υδρατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Εφαρμόζεται σε τουλάχιστον δύο στρώσεις, από τις οποίες η δεύτερη συνιστάται να γίνεται σταυρωτά, αφού στεγνώσει και γίνει βατή η πρώτη. Προσφύεται άριστα πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο και κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις. Επιπλέον, αποτελεί μία εξαιρετική λύση για δύσκολα σημεία στεγανοποίησης, όπως γωνίες, ακμές, ενώσεις με ταρατσομόλυβα, αλλά και για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε ταράτσες με τη χρήση οπλισμού. Τέλος, έχει μεγάλη ανθεκτικότητα σε λιμνάζοντα νερά και δυνατότητα εφαρμογής ακόμη και σε μη ομαλό υπόστρωμα Προστατέψτε την ταράτσα σας από την υγρασία, τη φθορά του χρόνου και τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, και διατηρήστε τη μοναδική λευκότητά της για μια ζωή με το ISOFLEX AEGEAN από την ISOMAT!