Λήγει στις 6 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με θέμα «Πληροφορική και Τηλεματική» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Στόχος του προγράμματος είναι η κατάρτιση πτυχιούχων ΑΕΙ σε ειδικά θέματα και εφαρμογές της Πληροφορικής και της Τηλεματικής και κυρίως στα πεδία των δικτυοκεντρικών πληροφοριακών συστημάτων, των διαδικτυακών τεχνολογιών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών και της αποδοτικής ανάπτυξης και λειτουργίας πληροφοριακών συστημάτων προς όφελος των οργανισμών που επενδύουν σε αυτά.

Για το σκοπό αυτό δίνεται έμφαση στους τομείς της Τηλεματικής, οι οποίοι σχετίζονται με τις δικτυακές και διαδικτυακές τεχνολογίες και έχουν επιμέρους εφαρμογές, όπως στην εκπαίδευση, στην οικονομία και στις μεταφορές.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην «Πληροφορική και Τηλεματική» με τις κατευθύνσεις «Υπολογιστικές και Διαδικτυακές Τεχνολογίες και Εφαρμογές», «Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Εφαρμογές» και «Πληροφοριακά Συστήματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων» και Διδακτορικό Δίπλωμα σε τομείς που εμπίπτουν στο ευρύτερο γνωστικό πεδίο της «Πληροφορικής και Τηλεματικής».

Οι φοιτητές θα μπορούν να επιλέξουν πλήρη ή μερική φοίτηση και η χρονική διάρκεια για την ολοκλήρωση των σπουδών είναι τρία εξάμηνα στην πρώτη περίπτωση και έξι στη δεύτερη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.