Νέα δρομολόγια από ταχύπλοο υπό τουρκική σημαία

Θα συνδέουν τη Σάμο με την Τουρκία


ΕΛΛΑΔΑ
16:39
21/06/2012
Νέα δρομολόγια από ταχύπλοο υπό τουρκική σημαία
2
loading

Ξεκινούν από αύριο τακτικά δρομολόγια στη γραμμή Σάμος- Σιγκατζίκ Τουρκίας, με το υπό τουρκική σημαία ταχύπλοο καταμαράν «Prince Of Teos». Το πλοίο, ταχύτητας 30 μιλίων, μπορεί να μεταφέρει 255 επιβάτες. Σε πρώτη φάση θα αναχωρεί από Τουρκία κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 8.30 θα καλύπτει τη διαδρομή σε 50 λεπτά και θα επιστρέφει από Σάμο στις 19.30. Σύμφωνα με το τουριστικό γραφείο που πρακτορεύει το πλοίο, το επόμενο διάστημα θα υπάρχει η δυνατότητα για ημερήσια εκδρομή και από Σάμο για Σμύρνη.

Ο εμπορικός κόσμος της Σάμου αναμένει αρκετά από τα τουρκικά πλοία, καθώς παρατηρείται αυξημένη κίνηση κατά τη διάρκεια της παραμονής των επιβατών στη Σάμο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar nickpireas

    Καλή κίνηση,να κυκλοφορήσει λίγο το χρήμα ένθεν και ένθεν να ψωνίζουν και οι Σαμιώτες φτηνά απο απέναντι.

  2. avatar gio

    Η κύρια διαφορά diveblue της ελληνικής οικονομικής ελίτ και των ξένων, πχ τούρκων είναι ότι με αίσθημα πατριωτικό βάζουν τις περισσότερες φορές πρώτο το εθνικό συμφέρον και δεύτερη την τσέπη τους. Κάποτε υπήρχαν ισχυροί άνθρωποι στην Ελλάδα που ήταν και ευεργέτες και παρήγαγαν έργο (Αβέρωφ, Ζάππας, Ωνάσης) τώρα πια το μόνο που ενδιαφέρει τους ισχυρούς έλληνες είναι η τσέπη τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει