Απολαμβάνω μοναδικές προσφορές σε επώνυμα προϊόντα και υπηρεσίες

Οι πιο έξυπνες και οικονομικές αγορές με το ανανεωμένο Anytime Club


ΕΛΛΑΔΑ
9:06
21/05/2018
Απολαμβάνω μοναδικές προσφορές σε επώνυμα προϊόντα και υπηρεσίες
loading

Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη από το πρωί που ξυπνάω μέχρι αργά το βράδυ.

Από το πρωινό που περιμένει έτοιμο την οικογένεια μου μόλις ξυπνήσει, τις υποχρεώσεις του γραφείου, τις δουλειές του σπιτιού, τις δραστηριότητες των παιδιών μετά το σχολείο... Όταν χρειάζεται να φροντίζεις για τα πάντα ένα εικοσιτετράωρο συχνά μοιάζει πολύ λίγο.

Στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της ζωής μου, έχω ένα δυνατό σύμμαχο στο πλευρό μου που εμπιστεύομαι και γνωρίζει πώς να με φροντίζει.

Για όλες εκείνες τις στιγμές και για όλες όσες μπορεί να έρθουν ξέρω ότι δεν είμαι μόνη μου, γιατί έχω επιλέξει ένα πρόγραμμα που κάνει την απόλυτη ασφάλεια πραγματικότητα. Και δε μένει εκεί...

Θέλω οι αγορές μου να είναι έξυπνες και οικονομικές. Να εξασφαλίζω όλα αυτά που χρειάζομαι σε ακόμα χαμηλότερη τιμή και τα πράγματα που επιλέγω να αγοράσω, να συνδυάζουν τόσο την ποιότητα, όσο και την αξιοπιστία.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Με την ασφάλεια αυτοκίνητου, υγείας και κατοικίας της Anytime έχω αυτόματα πρόσβαση στο ανανεωμένο Anytime Club που μου δίνει όλα τα παραπάνω κι ακόμη περισσότερα, καθώς μου προσφέρει μοναδικά και εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Απολαμβάνω προνομιακές εκπτώσεις και έξυπνες προτάσεις αγορών, με τον πιο προσιτό και ευχάριστο τρόπο. Εξασφαλίζω έτσι εκπτώσεις σε ρούχα, είδη για το σπίτι, προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα, σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας απλά το κινητό μου, ενημερώνομαι για την προσφορά που με ενδιαφέρει γρήγορα και εύκολα:

  1. Ενημερώνομαι ανά κατηγορία για όλες τις προσφορές που ισχύουν.
  2. Επιλέγω την προσφορά που μου αρέσει και εκτυπώνω το ειδικό κουπόνι.
  3. Εξαργυρώνω το ειδικό κουπόνι στη συνεργαζόμενη εταιρία που παρέχει την προσφορά.

Η Anytime βρίσκεται δίπλα μου σε όλες τις ανάγκες της ζωής μου. Απολαύστε κι εσείς ασφάλεια, εξυπηρέτηση και προνόμια με την Anytime και αποκτήστε πρόσβαση στο ανανεωμένο Anytime Club.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει