Το νέο IKEA Pop-Up Store κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, στο κέντρο του Πειραιά, για να προσφέρει μία γεύση από την εμπειρία ΙΚΕΑ στο αγοραστικό κοινό και να έρθει πιο κοντά στους Πειραιώτες.

ikeapopup2

Το ΙΚΕΑ Pop-Up Store, που θα φιλοξενείται στον Πειραιά έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018, διαθέτει 500 είδη οικιακού εξοπλισμού, που συνεχώς ανανεώνονται και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν άμεσα. Επίσης, διαθέτει έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να εμπνευστούν και να βρουν λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές για το σπίτι τους.

ikeapopup8

Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν στο IKEA Pop-Up Store να παραγγείλουν όποιο από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμούν και να το παραλάβουν στο σπίτι τους.

ikeapopup3

Την Παρασκευή 27 Απριλίου, το νεοκλασικό κτήριο στην οδό Φίλωνος 59 άνοιξε τις πόρτες του και κάλεσε το κοινό να γνωρίσει την ΙΚΕΑ με κεντρικό μήνυμα «Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου».

Την Παρασκευή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του καταστήματος και η ΙΚΕΑ υποδέχτηκε από νωρίς το πρωί τις τοπικές αρχές του Δήμου Πειραιά, εκπροσώπους των media αλλά και όλους τους φίλους της ΙΚΕΑ, που γιόρτασαν μαζί το άνοιγμα του νέου IKEA Pop-Up Store.

ikeapopup4

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Δήμου Πειραιά, κ. Γιάννης Μελάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Πειραιά, κ. Νίκος Μανεσιώτης, καθώς και αξιότιμοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Πειραιά.

O αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Δήμου Πειραιά, κ. Γιάννης Μελάς, δήλωσε: «Είναι θετικό για τον Πειραιά ότι μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, όπως η ΙΚΕΑ, επέλεξε την πόλη μας για να ξεκινήσει στην ελληνική αγορά έναν νέο τύπο καταστημάτων, Pop-Up Store. Ο Πειραιάς, άλλωστε, είναι ένας κόμβος λόγω του λιμανιού και ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας.

ikeapopup5

Η δημοτική αρχή Πειραιά μέσα από στοχευμένες ενέργειες επιδιώκει τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διαπιστώνουμε ότι αυτό έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Εύχομαι κάθε επιτυχία για το νέο κατάστημα που άνοιξε στην πόλη μας».

Ενώ η Νατάσα Χρηστοφή, Marketing Manager της ΙΚΕΑ ανέφερε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο του Πειραιά για την όμορφη φιλοξενία και το ζεστό καλωσόρισμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια «όμορφη γωνιά», στο κέντρο του Πειραιά, δίνοντας στους Πειραιώτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της εταιρείας μας.

ikeapopup6

Μοναδικές εκπλήξεις, όπως η Μουσική Μπάντα ΙΚΕΑ που έκανε την εμφάνισή της σε ανύποπτες στιγμές, κέντρισαν τα βλέμματα των περαστικών, που δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν το νέο IKEA Pop-Up Store, για να ζήσουν και αυτοί από κοντά την εμπειρία ΙΚΕΑ.

Αποκλειστικά για εκείνη την μέρα, η ΙΚΕΑ έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσους έκαναν τις αγορές τους στο Pop-Up Store να κερδίσουν δωροκάρτες ΙΚΕΑ και πολλά άλλα δώρα, ενώ όλοι όσοι επισκέφτηκαν το κατάστημα παρέλαβαν τη συλλεκτική-ειδικά σχεδιασμένη μπλε τσάντα FRAKTA του IKEA Pop-Up Store.

ikeapopup7

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά, θα μπορεί κανείς να ανακαλύπτει νέα προϊόντα ΙΚΕΑ για το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο και να εμπνευστεί για το πώς μπορεί να διαμορφώσει τον δικό του χώρο. Το νέο ΙΚΕΑ Pop-Up Store θα λειτουργεί στον Πειραιά, οδό Φίλωνος 59, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

ikeapopup1

Σας περιμένουμε!
#ikeapiraeus
#IKEA
#zoumemazi