Φρικτό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα στο Κουμ Καπί, μια 60χρονη γυναίκα η οποία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έπεσε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Περαστικοί που διασκέδαζαν σε διπλανά καταστήματα στην περιοχή, άκουσαν την άτυχη γυναίκα να φωνάζει βοήθεια και μέσα στο σκοτάδι είδαν την φιγούρα της 60χρονης που τα κύματα την οδηγούσαν προς τα βράχια και πάλι πίσω προς τη θάλασσα.

Νεαροί ειδοποίησαν τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν λιμενικό, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

Τελικά την γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, «τράβηξαν» από τη θάλασσα λιμενικοί με τη συνδρομή πυροσβεστών ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε για να την οδηγήσει στο Νοσοκομείο.

Όμως, η γυναίκα, είχε καταπιει πολύ νερό και παρά το ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο ανάνηψης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η μέθη την οδήγησε στο να πέσει στη θάλασσα – Ένα δαχτυλίδι το μόνο στοιχείο που έχουν οι αρχές

Μαρτυρίες στο Flashnews.gr, αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανότατα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ από την ενδυμασία δεν έδειχνε άτομο που προηγουμένως είχε βρεθεί σε κάποιο μπαρ. Όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο το σώμα της είχε ήδη αρχίσει να εμφανίζει τα σημάδια ανθρώπου που έχει πνιγεί.

Τα στοιχεία της παραμένουν άγνωστα, καθώς πάνω της δεν βρέθηκαν χαρτιά ενώ το μόνο στοιχείο που κρατούν οι λιμενικές αρχές, που έχουν και την αρμοδιότητα για την διερεύνηση της υπόθεσης, είναι ένα δαχτυλίδι το οποίο μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την αναγνώριση του πτώματος.

Περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη στο flashnews.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.