Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί ανάμεσα στον πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» Θεόδωρο Κουντούρη και τον Γιώργο Τράγκα στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά».

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που ο πλοιοκτήτης του πλοίου με γέμισε με μαζούτ τον Σαρωνικό φώναζε «θα αυτοκτονήσω» και μετά από λίγα λεπτά συνομιλίας έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο ίδιος είπε ότι είναι θύμα μιας σκευωρίας με το πετρέλαιο και το πλοίο του και για αυτό θα αυτοκτονήσει.

«Στο παρελθόν για δύο από τα τρία πλοία είχα κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων και είχα αθωωθεί στο εφετείο», δήλωσε  ο Θεόδωρος Κουντούρης.

Μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα τόνισε ότι έχει καταστραφεί οικονομικά και οικογενειακά και κατήγγειλε διαπλοκή στις πλάτες του.

Είπε επίσης πως έχουν αντλήσει πετρέλαιο και το έχουν φορτώσει σε άλλο πλοίο έξω από τα διυλιστήρια.

«Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι ένα καράβι φορτωμένο έξω από τα διυλιστήρια με 1.500 τόνους που το έχουνε δει, έχουνε πάρει αναλύσεις ότι είναι φορτωμένο με πετρέλαιο από το ναυάγιο που τα παπαγαλάκια γύρω-γύρω κάθονται και λένε ότι εγώ έχω πάρει το πετρέλαιο, το έχω πουλήσει για να πάρω τι; Το πλοίο αυτήν τη στιγμή έχει μεταφορτωθεί, έχει απαντληθεί το πετρέλαιο, σχεδόν η μεγαλύτερη ποσότητα από το φορτίο έχει απαντληθεί σε άλλο πλοίο, είναι έξω από τα διυλιστήρια… Προτού αυτοκτονήσω, θα πάω στον Εισαγγελέα για όλη την παραπληροφόρηση του κόσμου» κατέληξε ο πλοιοκτήτης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.