Η άνοιξη είναι εδώ και μαζί με το Πάσχα φέρνει χρώματα και μυρωδιές που συνδυάζονται ιδανικά με τις χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές εμπειρίες επιλέγοντας τα καλύτερα κρασιά και αποστάγματα από την πλούσια συλλογή των Cellier. Oι νέες συνθέσεις δώρων που έχει επιμεληθεί για εσάς η έμπειρη ομάδα των Cellier θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας με τις πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις. Ιδανικές προτάσεις με ποιότητα και αισθητική από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, επιλεγμένα αποστάγματα από όλο τον κόσμο και delicatessen, σας περιμένουν στα καταστήματα και στο e-shop Cellier. Επιλέξτε τα πιο ευφάνταστα δώρα για τους φίλους και τους συνεργάτες σας, κάντε τη διαφορά και εντυπωσιάστε. Περιηγηθείτε στον κόσμο των Cellier και σίγουρα θα ανακαλύψετε το δώρο που σας αντιπροσωπεύει, αφού οι επιλογές είναι πολλές και ιδιαίτερες, προσεγμένες μέχρι την κάθε λεπτομέρεια.

Φλαμένγκο Αισθήσεων

Τρεις φιάλες Sangre de Toro, του πιο θαυμαστού οινοπαραγωγού στον κόσμο, Miguel Torres, που συνοδεύονται από ένα πασχαλινό λαγουδάκι και ένα δίσκο για να σερβίρετε τους φίλους σας. Πρόκειται για το  καθημερινό κρασί των «υποψιασμένων» καταναλωτών κρασιού, που ενθουσιάζει τις αισθήσεις. Η Ισπανία σε μια φιάλη κρασιού. Απολαύστε τα αρώματα δαμάσκηνου, μαύρων μούρων και γλυκών μπαχαρικών.

Γεύσεις της Άνοιξης

Μία εντυπωσιακή κεραμική πιατέλα και μία πασχαλινή λαμπάδα συνοδεύουν τις δύο φιάλες του λευκού αρωματικού κρασιού Vistamare Camarcanda 2015 του πιο εικονικού οινοποιού της Ιταλίας, A.Gaja. Με χρώμα απαλό λεμονοπράσινο και αρώματα λουλουδιών, εσπεριδοειδών αλλά και πυρηνόκαρπων φρούτων, το Vistamare Camarcanda είναι ένα ξηρό με μέτρια προς υψηλή οξύτητα κρασί, που αφήνει μακρά, ευχάριστη επίγευση.

Στους κήπους της Τοσκάνης

Δύο φιάλες Peppoli του Μαρκησίου Antinori, μία πασχαλινή λαμπάδα, ένα κουτί πασχαλινά κουλουράκια Royal Deli και ένας ξύλινος δίσκος. Πρόκειται για ένα κρασί «σταθμό» για τους γνώστες, από το κτήμα Peppoli στην καρδιά του Chianti Classico στην Ιταλία, μέτριας έντασης, με αρώματα κόκκινου κερασιού, γλυκόριζας και σοκολάτας.

Οι αμπελώνες της Νεμέας

Για όσους προτιμούν τα ελληνικά αρώματα, 2 φιάλες Νεμέα, Κτήμα Τσέλεπου, 2 φιάλες Μαντινεία, Μποσινάκης και ένα πασχαλινό αυγό σε μεταλλική συσκευασία με ύφασμα. Κρασί κλασσικό, κόκκινο, το Κτήμα Τσελεπού, παράγεται από τον αμπελώνα 85 στρεμμάτων που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Κουτσίου της Νεμέας. Με άφθονα αρώματα φρούτων και ξηρών καρπών και βελούδινη γεύση. Αξίζει να δοκιμάσετε τη Μαντινεία, το μόνο κρασί που παράγει το οινοποιείο Μποσινάκης, από την ομώνυμη ποικιλία με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης. Λευκό κρασί με αρώματα ώριμων κίτρινων φρούτων, κυρίως βερίκοκου και ροδάκινου, σε συνδυασμό με άνθη λεμονιάς και γιασεμί. Λάιμ, λίτσι, αχλάδι και ελαφριά φυτικότητα συμπληρώνουν τον πολυσύνθετο αρωματικό χαρακτήρα του.

Πάσχα στο Μοντοφώλι

Εάν σας αρέσουν τα γλυκά κρασιά τύπου Vinsanto, τότε σίγουρα το συγκεκριμένο θα σας κερδίσει! Στην πολυτελή κασετίνα περιλαμβάνονται μία φιάλη Κτήμα Μοντοφώλι, μία χειροποίητη σοκολάτα η οποία έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει απόλυτα με το κρασί και ένα βαζάκι μαρμελάδα της Μαριάννας με γεύση λεμόνι. Όλα παράγονται στο ιστορικής σημασίας ομώνυμο κτήμα που βρίσκεται στην Παλαιά Χώρα της Καρύστου. Το Κτήμα Μοντοφώλι είναι ένα γλυκό λιαστό κρασί, με κερχιμπαρένιο χρώμα, από τέσσερις αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, Ασύρτικο, Αηδάνι, Αθήρι και Λιάτικο. Περιέχει αρώματα βανίλιας και φρεσκοκομμένου καφέ ενώ η ισορροπία της γεύσης μελιού και της εντυπωσιακής του οξύτητας αφήνουν για πολλή ώρα μια μοναδική επίγευση.

Σκωτσέζικη απόλαυση

Για τους λάτρεις των ουίσκι, μέσα στην πρωτότυπη ψάθινη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα Aultmore 12 Y.O. και δύο ειδικά ποτήρια Malt Whisky Glencairn STZ. Με αρώματα βανίλιας, μελιού και εσπεριδοειδών που εναρμονίζονται με τα πικάντικα στοιχεία το σκωτσέζικο Aultmore 12 Y.O. αποτελεί ένα malt ουίσκι με ξεχωριστό χαρακτήρα και άποψη. Καλή Ανάσταση!