Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, με τα εκσυγχρονιστικά έργα να καθυστερούν και να αποδεικνύονται οι τριτοκοσμικές συνθήκες λειτουργίας.

Χθες προκλήθηκε αναστάτωση όταν τα δύο ανεμόμετρα του αεροδρομίου βγήκαν εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δύο πτήσεις της Olympic Air.

Στην περιοχή του αεροδρομίου έπνεαν ισχυροί άνεμοι μέχρι το και οι ενδείξεις που έδινε ο Πύργος Ελέγχου στους κυβερνήτες των αεροσκαφών δεν ήταν αξιόπιστες.

Τα αεροπλάνα έφθασαν μέχρι τα Γιάννενα και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν δεκάδες επιβάτες σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Στην τρίτη πτήση στις 18.00 από Αθήνα η Olympic Air δρομολόγησε αεροσκάφος Αir-bus μεγάλης χωρητικότητας που συγκέντρωσε, εκτός από τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης και όσους είχαν απομείνει από τις δύο προηγούμενες και στα δύο αεροδρόμια.

Από την ΥΠΑ καταβάλλεται προσπάθεια να διορθωθούν οι βλάβες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.