Κέντρα Καταγραφής προσφύγων θα επισκεφθεί ο Καμμένος

Θα βρεθεί αύριο σε Λέσβο, Χίο και Λέρο


ΕΛΛΑΔΑ
18:18
15/02/2016
Κέντρα Καταγραφής προσφύγων θα επισκεφθεί ο Καμμένος
2
loading

Με εντατικούς ρυθμούς οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν τις εργασίες για την ολοκλήρωση, μέσα στην προθεσμία που έχει η χώρα στον πλαίσιο των υποχρεώσεων της έναντι της ΕΕ, των Κέντρων Καταγραφής προσφύγων/μεταναστών στα 5 νησιά και των δύο Κέντρων μετεγκατάστασης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, θα δώσει αύριο συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί στην πορεία των εργασιών, και στη συνέχεια θα μεταβεί σε Λέσβο Χίο και Λέρο όπου τα Κέντρα Καταγραφής είναι σχεδόν έτοιμα για παραλαβή.

Πλήρως έτοιμο προς παραλαβή είναι το Κέντρο μετεγκατάστασης στο Σχιστό, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84. Όσον αφορά στο Κέντρο στα Διαβατά, όπου υπάρχουν αντιδράσεις των κατοίκων, ο κ. Βίτσας παρατήρησε πως «νομίζω ότι λάθος έχουν καταλάβει, ότι κάτι τέτοιο είναι υποβάθμιση της περιοχής τους, ίσα-ίσα θα είναι άνθρωποι με τις οικογένειές τους οι οποίοι ζούσαν μια χαρά στη Συρία, και από τον πόλεμο διωχθήκανε, περνάνε με χίλια ζόρια, δεν θέλουν να είναι πρόσφυγες αλλά για να ξεφύγουν από τον πόλεμο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar lilos

    ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΜΕΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗ !!!

  2. avatar long

    ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει