Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παράσταση «Άλκηστη» του Τηλέμαχου Μουδατσάκι στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ της Avignon, ενώ οι συζητήσεις για την Κρήτη και το Ρέθυμνο με τις θεατρικές αναζητήσεις του, έχουν ενθουσιάσει τους αρμόδιους στην τοπική αυτοδιοίκηση του νομού.

Όπως επισημαίνει το Γραφείο Πολιτισμού του δήμου Ρεθύμνου, η συγκεκριμένη παράσταση χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς ως «παράσταση με υψηλούς όρους αισθητικής, γεμάτη από τον νεοελληνικό πολιτισμό στη μεταμοντέρνα του εκδοχή, παράσταση του θεάτρου των Vivi, σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Μουδατσάκι που ανέβηκε σε σύμπραξη με το Δημοτικό θέατρο Ρεθύμνου».

Η θεατρική παράσταση «Άλκηστη» του Δημοτικού Θεάτρου Ρεθύμνου, που συμπράττει με τους Vivi, θα παιχτεί στο θέατρο του φρουρίου στη Φορτέτσα, στις 5 Αυγούστου και στο Αρκάδι στις 6 Αυγούστου, στην πλατεία του μνημείου.

Η σκηνοθεσία, η μετάφραση και τα κοστούμια είναι του Τηλέμαχου Μουδατσάκι, τα σκηνικά του Κώστα Χρηστίδη, η μουσική του Βασίλη Πανόπουλου και η χορογραφία της Κάτιας Σαβράμη.