Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 11χρονου Ρομά, από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», στις 30 Αυγούστου 2015, αφού ο ανήλικος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Ασφάλειας Αττικής, στον Ασπρόπυργο.

Ο 11χρονος έμενε στο διάστημα αυτό στη θεία του, σε καταυλισμό Ρομά, στον Ασπρόπυργο. Οι αστυνομικοί, που τον είχαν εντοπίσει, επικοινώνησαν με τη θεία του, η οποία και συμφώνησε να τους τον παραδώσει σήμερα. Η θεία του ανήλικου ήθελε το παιδί να επιστρέψει στον παππού και τη γιαγιά του, που έχουν την επιμέλειά του, αφού δεν έχει πατέρα, ενώ η μητέρα του κρατείται στις φυλακές Ελαιώνα, για υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 4 Αυγούστου 2015 κι ενώ ο 11χρονος περιεργαζόταν το φορτηγάκι του θείου του, σε καταυλισμό Ρομά, στη Γαστούνη, αυτό κύλησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 14 μηνών ξαδερφούλα του.

Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, είχε δώσει εντολή να εισαχθεί ο ανήλικος στο Νοσοκομείο Παίδων. Σημειώνεται ακόμα, ότι ο 11χρονος βρίσκεται αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.