Την ώρα που φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς αποχαιρετούσαν τον Σωκράτη Γκιόλια, άγνωστοι ανήρτησαν στην ειδησεογραφική πύλη του indymedia ένα μήνυμα σοκ, συνεχίζοντας τον «πόλεμο» που είχε ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών τον τελευταίο χρόνο.

Συγκεκριμένα, στις 15:20 το μεσημέρι της Τρίτης, στο indymedia αναρτήθηκε το εξής κείμενο:

«Στην έκρηξη βόμβας στα χέρια του μικρού Αφγανού είχες βγάλει σε ελάχιστο χρόνο τα συμπεράσματά σου και καταδίκασες τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, τους αποκαλούσες ψευτοεπαναστάτες, άνανδρους, δολοφόνους. Όταν συνελήφθησαν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα πανηγύριζες και μιλούσες με απαξιωτικά λόγια για αυτούς. Σχολίαζες την εμφάνιση μιας εγκύου γυναίκας και τη χλεύαζες από το πρωί μέχρι το βράδυ… Σχολίαζες πρόσωπα και την εμφάνιση και των άλλων μελών, ενώ είχανε πρηστεί από τη βία και τα χτυπήματα των αστυνομικών. Στους νεκρούς της Μαρφίν καταδίκασες όλο τον αντεξουσιαστικό χώρο και πάλι χωρίς στοιχεία».

Στο indymedia δημοσιεύονται συχνά σχόλια ατόμων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αλλά και προκηρύξεις από επιθέσεις της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».