Παρατείνεται το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους

Έως τις 26 Αυγούστου


ΕΛΛΑΔΑ
13:11
29/07/2015
Παρατείνεται το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους
1
loading

Παρατείνεται έως τις 26 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ για την «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» μπορούν να ενημερωθούν είτε διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eiead.gr/ επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΤΕΒΑ , είτε ανάλογα με την περιφέρεια στην οποία διαμένουν, από τον Επικεφαλής Εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης, από τους Εταίρους αυτής και από τις άτυπες Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ είτε ιδιωτικά από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.idika.org.gr/teba/, είτε στα σημεία που έχει ορίσει ο Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, είτε στις άτυπες Δομές.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ελισαβετ χρηστιδου

    εγώ μπήκα για να κάνω αίτηση και μου λέει πως δεν μπορω έχει λήξει το χρονικό περιθώριο για αίτησης εφόσον λένε μέχρι της 26 και σήμερα έχει 23 για πιο λόγο δεν μπορω να κάνω αίτηση? μπορεί καποιος να μου πει τη και πως

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει