Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο κύκλος μιας σειράς εκδηλώσεων της «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) του Δήμου Ν. Ιωνίας, με την Τελική Εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011.

Η Τελική Εκδήλωση συνεχώς αναβαθμίζεται τόσο στον οργανωτικό τομέα, όσο και στην ποιότητα των προγραμμάτων που παρουσιάζονται σ’ αυτή, με συνέπεια να προσελκύει όλο και περισσότερους δημότες-θεατές για να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό θέαμα, καθώς επίσης και περισσότερους αθλούμενους κάθε νέα χρονιά.

Φέτος η προσέλευση του κόσμου ήταν θεαματική, το Δημοτικό Στάδιο ήταν κατάμεστο και οι θεατές απόλαυσαν το καταπληκτικό θέαμα των προγραμμάτων του Ο.Π.Α.Ν. και παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Παρουσιάστηκαν 28 προγράμματα μαζικού λαϊκού αθλητισμού, Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνων Χορών, Dance Aerobic, Hip Hop, Kick Boxing και Ειδικής Αγωγής.

Φέτος οι μικρές αθλήτριες (κορασίδες και παγκορασίδες) του συλλόγου Ο.Φ.Ν.Ι., του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής, οι οποίες εκπροσώπησαν την πόλη μας και έφεραν σημαντικές διακρίσεις στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα, έκαναν μία επίδειξη σε πρόγραμμα δοκού, που ξεσήκωσε το κοινό.

πηγή: ekfrasi