Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή της WIND running team στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνολικά 130 εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της WIND που έλαβαν μέρος, τερμάτισαν με επιτυχία στους αγώνες των 5χλμ, 10χλμ αλλά και στο Μαραθώνιο, κάνοντας τα δικά τους βήματα ζωής για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βορείου Ελλάδος, καθώς στόχος της συμμετοχής της ομάδας ήταν να συνεισφέρει στην υποστήριξη των σκοπών της οργάνωσης.
 
Οι δρομείς της ομάδας έτρεξαν με τα χρώματα της WIND και της ενέργειας Βήματα Ζωής της ΕΛΕΠΑΠ μεταφέροντας στους δρόμους της πόλης ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τα παιδιά με αναπηρία και η WIND πριμοδότησε τη συμμετοχή των δρομέων, προσφέροντας στην ΕΛΕΠΑΠ Βορείου Ελλάδος το ποσό των 5.000€.

Ο πρώτος δρομέας της WIND running team που τερμάτισε στα 5 χλμ ήταν ο Νίκος Τζαμικόσογλου και από τις γυναίκες η Ελένη Λεβέντη. Αντίστοιχα στα 10 χλμ., πρώτοι από την ομάδα της WIND τερμάτισαν ο Παναγιώτης Στεργιανός και η Αναστασία Μαυρίδου. Στο Μαραθώνιο η WIND running team έλαβε μέρος με 6 δρομείς. Πρώτος από την ομάδα της εταιρείας τερμάτισε ο Νίκος Δεληγιαννίδης με χρόνο 03:46:19. Στο γκρουπ των Μαραθωνοδρόμων της WIND running team συμμετείχε και ο Λουκάς Χρήστου, εργαζόμενος στο τμήμα πληροφορικής της εταιρείας.

Παράλληλα, 1500 μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Θεσσαλονίκης έτρεξαν με την υποστήριξη της WIND στον Αγώνα Δρόμου των 1.000 μέτρων, μεταφέροντας το μήνυμα «ο αγώνας για το περιβάλλον είναι μαραθώνιος», μια πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας περιβαλλοντικής μέριμνας, Ecocity.