Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στο Αιγαίο θα είναι ισχυρές και βαθμιαία βελτίωση στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα περιμένουμε το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 6 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική, από 11 έως 16 στη Νότια Ελλάδα και από 13 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς – βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες με ύφεση των φαινομένων το βράδυ περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους έως θυελλώδεις.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί αλλά σταδιακά θα στραφούν σε μέτριους βοριάδες.

Δείτε τη θερμοκρασία σ όλες τις περιοχές της Ελλάδας