Ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, συγκλόνισε σήμερα μιλώντας για την κόρη του. «Τώρα μου λένε πώς να τη ντύσω, τι παπούτσια να βάλει, τι φόρεμα, 28 ετών ήταν Κουλίτσα και με ρωτάνε τώρα «θες να τη ντύσουμε νυφούλα; Θες να κάνουμε αυτό, εκείνο;» είπε με τρεμάμενη φωνή στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα επανέλαβε ότι «ήξερα ότι τσακωνόντουσαν και την έδερνε αλλά δεν το είχε παραδεχθεί ποτέ. Της έλεγα να μου μιλάει, της έλεγα “ο μπαμπάς σε αγαπάει πάντα”».

Επιπλέον είπε: «ξέρεις κάτι όταν χώρισα ήμουν 26 ετών και ήταν 5 ετών η Κούλα και αφιέρωσα όλη μου τη ζωή μαζί με τα αδέλφια μου να με βοηθήσουν για να τη μεγαλώσω»

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, κλαίω, κλαίω. Τσακωνόντουσαν, χώριζαν και τον μάζευε πίσω. Μου λένε να κυνηγήσω την αστυνομία, τι να κυνηγήσω την αστυνομία; Σίγουρα έχουν μερίδιο ευθύνης, δεν έπρεπε καν να την αφήσουν να βγει από το κτίριο. Να μείνει μέσα να την κρατήσουν 2-3 ώρες να της πουν μην πας πουθενά ή κάτσε εδώ, ξέρουν τις καταστάσεις τόσα έχουν γίνει» ανέφερε ο τραγικός πατέρας.

Επίσης συμπλήρωσε ότι: «Της έλεγα “όλα καλά με το αγόρι σου;” και μου απαντούσε “ναι όλα καλά”. Δεν μου το έλεγε γιατί ήξερε ότι δεν θα τα αφήσω τα πράγματα έτσι».

Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στον 39χρονο που σκότωσε την κόρη του ο πατέρας της Κυριακής είπε: «καλό είναι να βάλει μια θηλιά ή να μείνει μόνιμα μέσα στη φυλακή. Να μην βγει ποτέ από τη φυλακή ούτε να ακούω τον πατέρα του να μου λέει συγγνώμη, έπρεπε να πάει μόνος του να τον καθαρίσει».