Με ιδιαίτερη χαρά η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη παραβρέθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρου Βασιλικού, στην ετήσια Γ.Σ. των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων με τη συμμετοχή εκατοντάδων ξενοδόχων από όλη τη χώρα.

Με το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Φιλοξενία μου» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η επιτυχημένη συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού με το ΞΕΕ. Στα πλαίσια του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας διανεμήθηκε σε μικρούς μαθητές το εκπαιδευτικό υλικό της δράσης που εντάσσεται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κοινός σκοπός τους είναι τα παιδιά να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τα τουριστικά επαγγέλματα για να μπορέσουν στη συνέχεια να αναπτύξουν δεξιότητες που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να γίνει ένας αξέχαστος προορισμός ταξιδιωτικών εμπειριών για τον επισκέπτη, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Υφυπουργός Τουρισμού δήλωσε: “Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που με τίμησε με τη συνεργασία του σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα, την εκπαίδευση των παιδιών στον Τουρισμό και για την ιδιαίτερη μνεία του στο κοινό μας πόνημα «Φιλοξενία μου»”.